Forsendelse og levering

Hos Blochwood får du fri fragt på din ordre og dit Blochwood dyr modtager du i en fin æske, så den er klar til at give hvis du skal bruge den som gave. Vi bestræber os på den allerbedste kundeservice. Vores mål er derfor at ekspedere vores onlineordrer så hurtigt som muligt. Din ordre afsendes hurtigst muligt og vi har en forventet leveringstid på 1-3 hverdage.

Vi sender fortrinsvist med DAO pakkeshop. Det betyder at du kan hente din ordre hos din lokale kiosk eller tankstation. Stedet vælger du selv når ordren afgives.

Forsendelser med DAO er normalt fremme indenfor 1-3 dage, der er track&trace på forsendelser med DAO, så du kan altid følge med i hvor din pakke er.

Når vi afleverer pakken får du en mail/SMS om at din pakke er indleveret. Når pakken er nået frem får du en mail med besked om at du kan hente den.

Det smarte er at vi også får en mail med at du har hentet pakken, det gør at vi laver statistik på ikke afhentede pakker og kontakter dig via mail/telefon hvis pakken ikke er afhentet inden for rimelig tid. Der kunne jo være problemer med telefonnr eller mailadresse. (fx. der kan ikke sendes SMS til fastnet telefoner)

Vi kan hjælpe med track&trace link hvis du ikke har modtaget en SMS eller mail. Desuden tager vi kontakt til DAO hvis der opstår problemer.