Velkommen til Blochwood

Vi er vilde med Australiens dyr, og de unikke egenskaber de har - egenskaber som fascinerer os og giver smil. Ligesom træerne i skoven gemmer på deres helt egne historier er samme gældende for Blochwood’s designs.

Hvert dyr er designet og håndlavet i Danmark med base i København og Lyngby og produceres udelukkende i bæredygtigt FSC certificeret træ. Vi outsourcer eller masseproducerer ikke. Blochwood's kollektion består af det, vi anser for at være aller vigtigst – At skabe smil og glæde i dit hjem gennem bæredygtigt design med stor kærlighed til detaljen.

Peace & Love

Far og datter - Jan Bloch-Jørgensen & Maria Bloch-Jørgensen

Om designeren

Jan Bloch-Jørgensen er autodidakt designer og kunsthåndværker, som siden sin ungdom har haft træ som sin levevej – først som tømrer og siden som sløjdlærer i over 30 år. Med familierødder i Australien er Jan Bloch-Jørgensen drevet af sin passion for at vise træets skønhed i hjemmet med stor kærlighed til det Australske dyreliv og den mindste detalje som giver hvert design en særlig individuel fremtræden. Dette med ønsket om at omfavne naturen og dens originalitet samt bringe smil og glæde i hjemmet.